Kingforce Sports Ltd.

7 dingen die je moet weten om een ​​Beginner Windsurf te kiezen

Tijd vrijgeven: 2022-07-11 16:16:35  Hits: 3

inking dat geweldige uitrusting alleen is voor geavanceerde windsurfers, is een vergissing gemakkelijk gemaakt. Beginner windsurfers profiteren echt van uitrusting die perfect aan hun behoeften past. Bijpassende uitrusting kan het leren verbeteren en het verlies van motivatie voorkomen. Dus besloot ik om de informatie die ik heb te delen over het kiezen van het perfecte beginnerszeil en de tuig.


so, wat is belangrijk bij het kiezen van een beginnersinstallatie?  


1. Zeilgrootte

2. Zeil type

3. Mastgrootte Pas zeilgrootte

4. BOOMGRAAGE MOTEPASSING SAILGRAAG

5. Gewicht

6. Trim

7. De pasvorm tussen de rig en het keus van de keus


make zeker dat het zeil de juiste grootte en kenmerken heeft. Voor kinderen beginnen zeilmaten om 1 m2. Afhankelijk van het gewicht en de kracht van de student kan een grotere maat beter zijn. Overdrijf in het beginniet. Voor motivatie en zelfrespect is het vaak beter om klein te beginnen (gemakkelijker om uit het water te trekken) en groter te worden als het geschikt is. Vrouwen metnormale kracht en een lichaamsgewicht rond 138 lbs

62,5 kg. Een 5 -jarig kind kan een 1,0 m2 of een 1,5 m2 zeil gebruiken met bijbehorende mast en boom voor de eerste lessen.


-vereiste zeileigenschappen zijn: eenvoudig hanteren, vergevingsgezind, lichtgewicht en duurzaamheid. Cambers zijn eennee, omdat ze het zeil omhoog trekken en van kant harder schakelen. Ze kunnen ook te veel kracht produceren voor een student op instapniveau. Speciale zeilen voor scholing zijn geweldig. Freestyle, Wave en No Camber Freeride Sails op instapniveau kunnen ook voldoende zijn. Hoe lichtere mast en boem, hoe beter. Zorg ervoor dat ze in het zeilgrootte passen.

voorgaand: Hoe u een windsurfen kunt opruimen

volgende: Nieuw ontwerpmast bodem