Kingforce Sports Ltd.

Wat is het verschil tussen zeilboarden en windsurfen?

Tijd vrijgeven: 2022-12-05 15:36:33  Hits: 18

sailboarding en windsurfing: waarom zijn er verschillendenamen voor een enkele dezelfde sport?

.

-sailboarding is de oorspronkelijke term die wordt gebruikt om de buitenactiviteit te beschrijven waarin iemand opkomt op een bord aangesloten op een mast en zeil. het water. a enkele maandenna het onthullen van zijn innovatieve uitvinding aan de wereld, zei Darby datsailboarding met een verschil zeilt: je krijgt helemaal het plezier om een ​​snelle, responsieve boot te hanteren en het plezier te hebben van morsen zonder de Werk van rechten en redden. De dingen zijn echter in de loop van de tijd veranderd. kern van de sport. Is het het feit dat je op de wind rijdt of het feit dat je op een bord vaart enniet in een boot?nboardSailing)?

windsurfer en windsurfing: twee woorden die generiek werden

toen de sport zijn eigen industrie aan het bouwen was, waren er een paar pogingen om het woord"windsurfer"als een handelsmerk te claimen.

ALTHEHG de termijn werd een paar jaar in de Verenigde Staten geregistreerd, verloor het in veel landen de wettelijke acceptatie omdat de uitdrukking als te beschrijvend werd beschouwd.

a enkele jaren later verloor de registratie uiteindelijk validatie in de Verenigde Staten, ook in de Verenigde Staten .

&but Hoewel de juridische geschillennog aan de gang waren, gebruikten de deelnemers er de voorkeur aan zeilboarding te gebruiken en boardSailing om hun favorietenieuwe sport te beschrijven. woorden#windsurfer

(product:

&original windsurfer#) en

winds urfing

(bedrijf: Windsurfing International)./

However,naarmate de tijd voorbij werd, waren de woorden

windsurferenwindsurfing

in generiek gebruik, en de handelsmerkregistraties warenniet langer geldig.

Windsurfen fans die het idee ondersteunen dat windsurfen een recreatieve sport is die je doet met wind en golven in elk waterlichaam, terwijl zeilboarden iets is dat je doet met alleen wind, bijvoorbeeld in gesloten water zoals meren. Heeft deneiging om koeler te klinken vanwege de onmiddellijke associatie met zijn oudere broer, surfen.""and kan het ook worden geïnterpreteerd als de windsport waarmee je in een bredere zin kunt surfen zonder denoodzaak van golven.

all die jenodig hebt is een zacht briesje en water.

ame, het woord

windsurfer

heeft problemen op zich. Waarom? Omdat het veel wordt gebruikt om de persoon die windsurfen te beschrijven, maar ook de hele apparatuur te beschrijven. En dat kan verwarring veroorzaken.

de waarheid is dat de term zeilboarding vandaag minder wordt gebruikt en voornamelijk de voorkeur heeft door oudere zeilboers.n en bijna iedereen begrijpt het.""by surfertoday ""

voorgaand: Wat is surfen?

volgende: Welke mastdiameter moet ik kiezen?