Kingforce Sports Ltd.

Wat is surfen?

Tijd vrijgeven: 2022-11-28 15:49:38  Hits: 13

today, surfen is een van de meest populaire en meest geprefereerde extreme sporten ter wereld. Het wordt gedaan door op de golven in de zee of de oceaan te rijden door op een surfplank te staan ​​of te liggen. Deze extreme sport, waarvan wordt gedacht dat het in de oudheid op het zuidelijk halfrond is ontstaan, was eennoodzaak in plaats van entertainment of een hobby . Gebruikt als een manier om oorspronkelijk terug te kerennaar de kust van de schepen, werd surfen een hobby met de tijd en een officiële sport in 1920.


types van surfingwave surfing

surfing is een zeesport gemaakt door op de golven te rijden met behulp van een longboard. N windsurfing is een extreme sport waarmee u op het water kunt bewegen met behulp van de wind met behulp van een surfplank en een zeil. In windsurfing wordt zeil gebruikt in plaats van de golven om op het water te bewegen. windenergie van de vlieger.


wakeBoard

wakeBoard is een watersport waar

101; De atleet wordt getrokken met een touw dat aan de snelheidsmotor is bevestigd. Golf van breking, om op het wateroppervlak te glijden en terug te brengennaar de kust.n

voorgaand: 20 watersporten die je moet proberen

volgende: Wat is het verschil tussen zeilbo...