Kingforce Sports Ltd.

2022 Mid-Autumn Feestelijke vakantie

Tijd vrijgeven: 2022-09-08 18:08:37  Hits: 14

Volgens officiële feestdagen schema's vrijgegeven door China' Staatsraad 2022 Midden-Herfst Festival vakantie is september 10 tot 12.


Midden-Herfstfeest wordt gehouden op de 15e dag van de 8e maand van de maankalender met volle maan 's nachts. Mensen in China komen samen met hun familie om de maan te waarderen en mooncake te eten. Ook zijn er andere activiteiten in deze dag, zoals draken- en leeuwendansen, lantaarnraadsels enzovoort.


Er zijn veel folklore en le over de Midden-Herfstdag."Chang.' e vliegen naar de maan"is een van hen.


Op een dag gaf de Koningin van de Hemel Hou Yi een elixer dat, indien ingenomen, hem zou helpen om onmiddellijk naar de hemel op te stijgen en een god te worden.


Hou Yi nam het mee naar huis en vroeg Chang' e om het te houden. Helaas kwam een schurk genaamd Pangmeng dit te weten, brak in bij hun huis en eiste Chang.' e Geef me het elixer terwijl Hou Yi op jacht was.


In een moment van wanhoop, Chang' e slikte het elixer in. Wendig haar man te verlaten, Chang.' e Ze probeerde haar best om naar de maan te vliegen, de dichtstbijzijnde plaats bij de aarde in de hemel.


中秋.jpg

voorgaand: 3 tips voor oude surfers

volgende: De 2022 IFCA Slalom Worlds Champions